tiistai 21. huhtikuuta 2009

Saatteeksi

Hei!

Miltä tämä tuntuisi?

Vaikuttaisi ehkä vähän varteenotettavammalta.

Kysymys 1: Pannaanko tekstit näin allekkain, jolloin kommentit pitää lukeaa omalta sivultaan. Vai? Pannaanko yksi teksti sivulle ja kommentit näkyvät sen alla. Itse pidän parempana jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Kysymys 2: Tänne voivat kirjoittaa rekisteröityneet lukijat. Muuten blogi olisi kaikkien luettavissa. Kommnetteja voivat tehdä kaikki, paitsi että ne tarkistetaan ennen julkaisua.

Siis viestiketjun aloittaja voi lisätä tekstiä ja niin myös rekisteröityneet voivat lisätä. Kommentteja voi lisätä kaikki.


Sivujen ulkonäkö on vielä kehitysvaiheessa.

24.4.2009 JA
Rupesi tuntumaan paremmalta vaihtoehto, jossa uusia tekstejä näkyy vaikkapa viisi "etusivulla". Niistä kun avaa yhden saa auki tämän yhden tekstin kommentteineen.

Vieläkin jää uutuudet pois siten, että vain ihan uusi teksti tulee etusivulle, mutta kaikki uudet kommentit jäävät varjoon.

3 kommenttia:

  1. Hyvä jos kaikki voivat kommentoida. Olen samalla linjalla kanssasi "taiton" suhteen, helpompi jos heti näkee koko keskustelun, koska sehän on tämän blogin ensisijainen tavoite.

    VastaaPoista
  2. Tämä kommenttia näkyminen heittelee. Välillä näkyy ja joskus ei. En tiedä mistä johtuu. Asetukset on kuitenkin niin, että yksi teksti(ketju) näkyy kerralla ja kommentit sen alla.

    VastaaPoista
  3. Jep yritetään pitää kirjoittelukynnys matalalla, että "kehtaisi" kysellä vähän tyhmempiäkin? Meillä alkaa työpaikan muutto ja kesällä pitäisi korvata vanha valokuvalaboratorio jollain isohkolla tulostimella, onko käyttökokemuksia/mielipiteitä aiheesta? Kai

    VastaaPoista